і на стару роботу не хочу вертатись, і в другий декрет планую піти, і дитина ходить в садочок, але часто хворіє, а відмовитися від садочка теж не хочу. Чи можна домовитися з вихователем, чи з мед. працівником? В кого є досвід, як правильно зробити?
очень просто.. договориться с участковым педиатром.О том что ребенок ходит в сад не говорить.А если спросят то ответить что в сад записались(если записались) но не ходим..Для большей убедительности дать денег..У меня сработало..
--
Видеть цель,верить в себя,не замечать препятствий - самый адекватный рецепт счастья!
Відпустка без збереження заробітної плати по догляду за дитиною до досягнення нею 6-ти років.... На роботу потрібно предоставить довідку з поліклініки, де вказано що дитина потребує додаткового догляду в зв*язку з частими хворобами (дільничний педіатр знає як правильно це зробить), але є одина умова, що ця довідка видається на 6 місяців. Через пів року доведеться її поновляти. На стільки я знаю, зараз проблем з цими довідками немає... лікарі видають їх без проблем))))