Працюю в бюджетній установі. Після виходу з відпустки по догляду за дитиною мені не нараховується індексація. Посада до та після відпустки залишилась незмінною.На сьогоднішні день моя зарообітна плата суттєво відрізняється від заробітної плати моїх колег, які займають таку ж посаду та мають такий же ранг. Підкажіть, будь-ласка, чи маю я підстави претендувати на нарахування мені індексації.
индексацию Вам должны начислять працівниці, яка вийшла з відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, базовим місяцем слід вважати місяць, в якому відбулося останнє підвищення доходів по відповідній категорії працівників. Если интересно - могу прислать Вам консультацию налоговой на эту тему
коли ви вишли з декрету, вам потрібно знову писати в кадри на всі ваші надбавки я так пролетіла в свій час тому сходіть в кадри і бухгалтерію і все спитайте
я тоже пострадавший((( Мне не то что начислять перестали, а снимают деньги за 2009 год (индексацию, которую тогда начисляли, а сейчас, якобы, после проверки выяснилось что её не должны начислять).Поэтому весь 2012 снимают за 2009, с тем учётом, что тогда это была ставка, а сейчас полставки,т.е. зарплата оч маленькая. Выясняли, выясняли - ничего так и не добились((( Натка26, если у вас есть какая-то инф-ция про начисление инд-ции, и вообще правомерно ли задним числом снимать деньги с зарплаты.