Візитки

• ionova_86@mail.ru[email protected]
    Я захоплююся handmade. Вирішила зробити собі візитку. Хочу щоб вона була багатофункціональна, ну щоб не відразу викинули, типу хай полежить, а раптом стати в нагоді) Календарик на візитці може стати в нагоді кому небудь? Може хто порадить креативну візитку?
  • AnStulba-89@yandex.ru[email protected]
    Візитна картка - це носій будь-якої контактної інформації про людину або організації, отже її структура повинна бути відповідної якості, хороша візитка завжди повинна містити імя її власника, назва компанії (з її логотипом), повинна вказуватися контактна інформація - адреси, телефони, факси, електронна пошта, тобто на візитці повинна бути тільки сама основна і потрібна інформація, всі записи повинні бути чіткими і легко читаються, кольору візитки повинні бути стриманих тонів.
  • apokalipsissz@gmail.com[email protected]
    Вважаю що хороша візитна картка за своєю структурою повинна бути якомога простіше, і містити мінімум інформації, варто більше приділити увагу тільки найголовнішого, наприклад, якщо фірма, то можна додати логотип невеликого розміру, далі прізвище, імя, по батькові, потім посаду, ну і відповідно контактні дані. Колір фону вважаю повинен бути світлих тонів. Позиціонування і кольорове оформлення залежить від фантазії автора візитки.
  • Veronica2Veronica2
    Візитки треба довіряти професіоналам. Вони повинні солідно виглядати, щоб клієнт міг вам довіряти. Я для реклами свого бізнесу друкую візитки, листівки, плакати в поліграфії  https://wolf.ua/catalog/vizitki . Дизайнер допоможе вам оформити візитку. У них завжди відмінний друк, все виконується в терміни і доставляють по Україні.
  • essaybridle@gmail.com[email protected]
    Мне кажется, календарик уже никого не убедит не выбрасывать визитку. Реально работающий вариант - давать её только тем, кому она нужна. Или сами пусть берут.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ