Я захоплююся handmade. Вирішила зробити собі візитку. Хочу щоб вона була багатофункціональна, ну щоб не відразу викинули, типу хай полежить, а раптом стати в нагоді) Календарикна візитці може стати в нагоді кому небудь? Може хто порадить креативну візитку?
Візитна картка - це носійбудь-якоїконтактноїінформації про людину або організації, отже її структура повинна бути відповідної якості, хороша візитка завжди повинна містити імя її власника, назва компанії (з її логотипом), повинна вказуватися контактна інформація - адреси, телефони, факси, електронна пошта,тобто на візитці повинна бути тільки сама основна і потрібнаінформація, всі записиповинні бути чіткими і легко читаються, кольору візитки повинні бути стриманих тонів.
Вважаю що хороша візитна картка за своєю структурою повинна бути якомога простіше, і містити мінімум інформації, варто більше приділити увагу тільки найголовнішого, наприклад, якщо фірма, то можна додати логотип невеликого розміру, далі прізвище, імя, по батькові, потім посаду, ну і відповідно контактні дані. Колір фону вважаю повинен бути світлих тонів. Позиціонування і кольорове оформлення залежить від фантазії авторавізитки.
Візитки треба довіряти професіоналам. Вони повинні солідно виглядати, щоб клієнт міг вам довіряти. Я для реклами свого бізнесу друкую візитки, листівки, плакати в поліграфії https://wolf.ua/catalog/vizitki . Дизайнер допоможе вам оформити візитку. У них завжди відмінний друк, все виконується в терміни і доставляють по Україні.
Мне кажется, календарик уже никого не убедит не выбрасывать визитку. Реально работающий вариант - давать её только тем, кому она нужна. Или сами пусть берут.