Тетерівська середня школа це Бородянський район Київська область В цій школі навчалася моя мама, я, мій син. Школі виповнилося 95 років. Мама працює у цій школі 38 років. Під час холодів вналісдок відлючення-підключення (без попередження) електронергії сталася пожежа. Згоріло кілька класів, у тому числі її кабінет. Там були книги, ДВД-бібіліотека, компютер, папки,документи і шафа з подарунками для дітей-сиріт, які навчаються у цій школі. Моя мама опікується ними. Напередодні Нового року вона позбирала і закупила подарунки. Все згоріло. Пишу до всіх, хто якимось чином може і хоче допомогти... 098 539 08 22. Галина Василівна. Тетерівська сеердня школа ім.Ніни Сосніної.
Будь ласка. Якщо хтось може - то хоча б скажіть про це Вашим знайомим, може вони зможуть допомогти. Дякуємо.
сказала мамі скласти список (мама мені подзвонила лише сьогодні рано вранці), проте з 13 дітей 1 клас - хлопчик 2 клас - дівчинка 4 клас - 1 хлопчик і 2 дівчинки 7 клас - 2 дівчинки 8 клас - 1 хлопчик 6 клас - 1 дівчинка 11 - 2 хлопці
Завтра викладу трохи детальніше (розміри, що саме у них нема)
бажано - подарунки для дітей та шось на кшталт - папір, файлики, чисті двд.. або ж якщо є зайвий магнітофон чи шось таке, щоб можна було прокрутити музику мікрофон
Організатор - Галина Василівна ( це моя мама, я просто намагаюся їй допомогти через інтернет) АДРЕСА школи 07820, Київська область, Бородянський район смт. Пісківка (або смт Тетерів - це один і той само населений пункт), вул. Піонерська, б. 33 Тетерівська загальноосвітня середня школа І-ІІІ ст. ім. Ніни Сосніної роб. 04577-33-2-47 (!!! але зараз у школі нема електроенергії, школа не працює, тому бажано дзвонити на моб. 098 539 08 22 Білоконь Галина Василівна (моя мама і заступник директора з виховної роботи, яка займається сиротами і напівсиротами школи)
Укрпоштою якщо відправляти посилки, то на адресу школи, проте вказуйте її ім я, щоб вона могла також самостійно отримати посилки на пошті з паспортом і порозносити по хатах, де живуть ті діти (на той випадок, якщо школу так і не відкриють до Нового року).
У неї також можна уточнити інформацію про всіх дітей і про детальні потреби.
:)так, аж мене сюди занесло. Дома було легше таким займатися - сама їздила, знаходила їм подарунки і привозила додому і розносили з мамою... Правда, тепер дітей на 2 більше ніж кілька років тому. Дякую, Тері.
мабуть, розплакалася. їй останні місяці дуже тяжко далися. та й школа для неї це ВСЕ. так було і так є. і так буде, бо я і її внуки бозна-де і бозна-коли побачимося. вона з 18 років у цій школі. починала як лаборант. потім піонервожата. і так все життя. у тому кабінеті, що згорів, була і шкільна методична і її власна домашня бібліотека, мій комп ютер, який я віддала їй для роботи, сканер також, методички, які вона збирала всі ці роки, меблі з дому, бо сільська школа нафіг нікому не треба... ми навіть для дітей на парти скидалися (батьки) і самі купували. Вона там часто і ночувала, коли не встигала шось зробити... Вона з того покоління вчителів, для яких робота (школа) - насамперед. тож не дивуйтеся, що вона розплакалася. Їй тяжко. А всіляким районо і облоно глибоко нас....ть на забиту школу у забитому селі.