дім без ліфта. сталінка. останній поверх. плановий кесарів розтин. попереду зима. хотілося б нормальну амортизацію і прохідність. коридор в квартирі практично відсутній. авто-малолітражка.
що порадите????? мозок уже закипів. однозначно не затягну класику типу бебекару чи інглесіни в квартиру і авто. старша дитиня-літня. був трансформер 3 в 1 з автокріслом. коліщатка невеликі. дякую!
дякую, але шассі 8.6 кг. це вважається легким???помічників після пологів не буде. у старшої було шассі щось біля 5-6 кг. ну і колеса, ясно, не надувні і маленькі. гляну oбов'язково на Mutsy light.
так для Мами ж коляска. дитині, по-моєму, фіолетово. я ж ніби всі дані написала: операція, поверх, авто. ага-відсутність гаражу, муж на роботі, помічницю шукатимемо для старшої- зі школи забирати.
у меня такая была - супер коляска! НО не для зимнего новорожденного! там практически отсутствует люлька, и в такой коляске может быть очень холодно младенцу моей уже 6 мес было когда зима пришла, она сидела в комбезе и в мешке овчинном - нормально а для зимнего младенца не лучший вариант... да и колеса маленькие для зимы я почти не катала - довезла до площадки, старшая играет, а мелкая рядом просто спит, а малыши любят чтоб их возили... но если автор надумает - то сейчас эта модель называется Уно, Венеция снята с производства
а не забить ли вам на прогулки с коляской на первое время? если балкон есть, пусть там спит... а для необходимости выходить на улицу купите себе слингокуртку зимнюю и слинг-шарф на весну купите легкую прогулку
я б з радістю(як по Комаровському:)), та балкон виходить на шумну і головне загазовану вулицю. сенс-то від таких "прогулянок". а поруч 2 великі парки: сирець і нивки. абидно... і старша потягне на санки...транспорт потрібен. влітку,ясно, докуплю. щось легке, щоб повністю розкладалось.
я жодного разу не слінго-мама- спина не дозволить:(. стара . сколіозниця. от зараз якраз і займаюсь своєю спиною. і, що сумно, старша також схильна до сколіозу:(. ганяю на масаж і ЛФК.
у малої школа в центрі. доставка малої в школу і з неї транспортом: своїм і громадським. чесно, короткі вилазки взимку не планую. покупки повішу на чоловіка. решту - через інет. боюсь орз. досить мені того, що старша зі школи буде носити. інтраверт я. мені нормально з малими вдома. як захочу прогулятись-пошопитись - муж підмінить. поруч ТЦ.
вот именно. У соседки в 4-5 мес. ребенок лежал там на спине, руки по швам. А моя в люльке Макси-кози до 8 мес. спала раскинувшись, может и дальше могла, но отпала необходимость.
вот именно. У соседки в 4-5 мес. ребенок лежал там на спине, руки по швам. А моя в люльке Макси-кози до 8 мес. спала раскинувшись, может и дальше могла, но отпала необходимость.
имхо, при проблемной спине и кесарево + лучше хорошим шарфом примотать к себе ребенка и гулять, нагрузка на спину будут в разы меньше, чем при ежедневном стаскивании-затаскивании по лестнице даже более или менее легкой коляски и ребенка
хороший качественный слинг-шарф настолько хорошо распределяет нагрузку, что ребенка до полугода носить вообще не тяжело! это же максимум 8кг к весне будет...к тому же не надо его одевать в зимнюю одежду)) а вынести/занести того же ребенка в одежде+коляску - все таки тяжелее это я вам как опытная слингмама живущая без лифта на 4 этаже говорю))
имхо, при проблемной спине и кесарево + лучше хорошим шарфом примотать к себе ребенка и гулять, нагрузка на спину будут в разы меньше, чем при ежедневном стаскивании-затаскивании по лестнице даже более или менее легкой коляски и ребенка
хороший качественный слинг-шарф настолько хорошо распределяет нагрузку, что ребенка до полугода носить вообще не тяжело! это же максимум 8кг к весне будет...к тому же не надо его одевать в зимнюю одежду)) а вынести/занести того же ребенка в одежде+коляску - все таки тяжелее это я вам как опытная слингмама живущая без лифта на 4 этаже говорю))
знаю-плавали. я так у 5 міс старшу витягла з люльки трансформера 3 в 1, бо не влазила. і відкатала всю зиму в пуховому комбезі і овчинному конверті фактично в "прогулці" від трансформера з передніми заблокованими колесами. весело було мені. але їй на зиму було 6-7-8 міс. а тут крихітка. от я і парюсь. чим більше, тим більше мізки закипають.боюсь, що куплю в останній момент фігню якусь і буду мучитись.
Пег-перего Уно очень легкая и с рождения. У меня Макси-кози Мура 4. Когда не работал лифт я легко брала ребенка на плечо головкой, а коляску катила перед собой просто по лестнице. Коляска не легкая, но мне ее не носить, а катать. Шасси легко сложить-разложить. Люлька большая, прогулочный блок - просто мечта, очень удобный и красивый. Кресло макси-кози до года тоже туда становится.
піду-почитаю профільну літературу. а з якоговіку слінги? а лід-сніг??? нормально? + в мене пунктик стосовно спин: типу дитя повинно спати на максимально твердому...чим пізніше подушка, тим краще.
у старшої було 2 коляски: трансформер і прогулка. так прогулку сперли з 4 поверху славні сирецькі наркомани. зате потім мешканці скинулись на броньовані двері, код.замок і домофони:). нет худа без добра....
Ну помню, что у девочек в концу зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
Ну помню, что у девочек в конце зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
Ну помню, что у девочек в конце зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
Мои варианты (у нас был 5 этаж без лифта и я месяц не могла нормально ходить)+ 1) Укладывать в коляске на балконе (до месяца-двух ребенку никакой разницы) 2) Придумать место для коляски внизу и не таскать ее на верх. Мы так отделили пространство под лестницей, соседи все согласились. Если нет возможности, то хоть шасси где-то приткнуть, а люльку таскать.
дякую. балкон -однозначно ні.загазованість. а про не таскати, якраз хочу переговорити з сусідкою за гараж хоча б на 3-4 міс. під сходами у нас вхід в підвал,якого немає- там якийсь склад. і часто в офіси на першому ходять усі, кому лінь. до ваших варіантів у мене є ще третій. закривали шассі в в припаркованій під будинком машині. але тепер чоловік буде старшу возити в школу. тому він відпав.