максимально легка і функціональна коляска для осінньої дитинки-кесарятка, Яка??!! Дякую.(Дубль з аис

• soloshkasoloshka
    дім без ліфта. сталінка. останній поверх.
    плановий кесарів розтин.
    попереду зима. хотілося б нормальну амортизацію і прохідність.
    коридор в квартирі практично відсутній.
    авто-малолітражка.

що порадите?????
    мозок уже закипів. однозначно не затягну класику типу бебекару чи інглесіни в квартиру і авто.
    старша дитиня-літня. був трансформер 3 в 1 з автокріслом. коліщатка невеликі.
    дякую!
  • soloshkasoloshka
    прохання в аистята не посилати. там перелопатила всю тему про транспорт для немовлят. не моє.
  • а что с кесарятами не то, что им особая коляска нужна?:)))

--
    Работа не волк, работа-work
  • soloshkasoloshka
    дякую, але шассі 8.6 кг. це вважається легким???помічників після пологів не буде. у старшої було шассі щось біля 5-6 кг. ну і колеса, ясно, не надувні і маленькі.
    гляну oбов'язково на Mutsy light.
  • soloshkasoloshka
    справа не в ціні:). а як все знести і винести після прогулянки наверх після кесаревого:(
  • soloshkasoloshka
    так для Мами ж коляска. дитині, по-моєму, фіолетово. я ж ніби всі дані написала: операція, поверх, авто. ага-відсутність гаражу, муж на роботі, помічницю шукатимемо для старшої- зі школи забирати.
  • soloshkasoloshka
    двох помічників не потягнем:(. тільки няню старшій: школа-гуртки.
  • КарменКармен
    у меня такая была - супер коляска! НО не для зимнего новорожденного! там практически отсутствует люлька, и в такой коляске может быть очень холодно младенцу
    моей уже 6 мес было когда зима пришла, она сидела в комбезе и в мешке овчинном - нормально
    а для зимнего младенца не лучший вариант... да и колеса маленькие для зимы
    я почти не катала - довезла до площадки, старшая играет, а мелкая рядом просто спит, а малыши любят чтоб их возили...
    но если автор надумает - то сейчас эта модель называется Уно, Венеция снята с производства
  • КарменКармен
    а не забить ли вам на прогулки с коляской на первое время? если балкон есть, пусть там спит...
    а для необходимости выходить на улицу купите себе слингокуртку зимнюю и слинг-шарф
    на весну купите легкую прогулку
  • +1 и за слинг еще + 1()

--
  • soloshkasoloshka
    я б з радістю(як по Комаровському:)), та балкон виходить на шумну і головне загазовану вулицю. сенс-то від таких "прогулянок". а поруч 2 великі парки: сирець і нивки. абидно... і старша потягне на санки...транспорт потрібен.
    влітку,ясно, докуплю. щось легке, щоб повністю розкладалось.

я жодного разу не слінго-мама- спина не дозволить:(. стара . сколіозниця.
    от зараз якраз і займаюсь своєю спиною.
    і, що сумно, старша також схильна до сколіозу:(.
    ганяю на масаж і ЛФК.
  • soloshkasoloshka
    дякую. літній варіант.
  • нет возможности где-то внизу коляску оставлять? консьерж, велосип. замок?

--
  • soloshkasoloshka
    у малої школа в центрі. доставка малої в школу і з неї транспортом: своїм і громадським. чесно, короткі вилазки взимку не планую. покупки повішу на чоловіка.
    решту - через інет.
    боюсь орз. досить мені того, що старша зі школи буде носити.
    інтраверт я.
    мені нормально з малими вдома. як захочу прогулятись-пошопитись - муж підмінить. поруч ТЦ.
  • ArtCatArtCat
    вот именно. У соседки в 4-5 мес. ребенок лежал там на спине, руки по швам. А моя в люльке Макси-кози до 8 мес. спала раскинувшись, может и дальше могла, но отпала необходимость.
  • ArtCatArtCat
    вот именно. У соседки в 4-5 мес. ребенок лежал там на спине, руки по швам. А моя в люльке Макси-кози до 8 мес. спала раскинувшись, может и дальше могла, но отпала необходимость.
  • КарменКармен
    имхо, при проблемной спине и кесарево + лучше хорошим шарфом примотать к себе ребенка и гулять, нагрузка на спину будут в разы меньше, чем при ежедневном стаскивании-затаскивании по лестнице даже более или менее легкой коляски и ребенка

хороший качественный слинг-шарф настолько хорошо распределяет нагрузку, что ребенка до полугода носить вообще не тяжело! это же максимум 8кг к весне будет...к тому же не надо его одевать в зимнюю одежду)) а вынести/занести того же ребенка в одежде+коляску - все таки тяжелее
    это я вам как опытная слингмама живущая без лифта на 4 этаже говорю))
  • КарменКармен
    имхо, при проблемной спине и кесарево + лучше хорошим шарфом примотать к себе ребенка и гулять, нагрузка на спину будут в разы меньше, чем при ежедневном стаскивании-затаскивании по лестнице даже более или менее легкой коляски и ребенка

хороший качественный слинг-шарф настолько хорошо распределяет нагрузку, что ребенка до полугода носить вообще не тяжело! это же максимум 8кг к весне будет...к тому же не надо его одевать в зимнюю одежду)) а вынести/занести того же ребенка в одежде+коляску - все таки тяжелее
    это я вам как опытная слингмама живущая без лифта на 4 этаже говорю))
  • StepashkaStepashka
    как вариант - с бабулькой какой-нить договориться за плату небольшую у нее коляску оставлять + хотя тут тоже свои сложности...
  • StepashkaStepashka
    как вариант - с бабулькой какой-нить договориться за плату небольшую у нее коляску оставлять + хотя тут тоже свои сложности...
  • soloshkasoloshka
    знаю-плавали. я так у 5 міс старшу витягла з люльки трансформера 3 в 1, бо не влазила. і відкатала всю зиму в пуховому комбезі і овчинному конверті фактично в "прогулці" від трансформера з передніми заблокованими колесами. весело було мені. але їй на зиму було 6-7-8 міс. а тут крихітка.
    от я і парюсь. чим більше, тим більше мізки закипають.боюсь, що куплю в останній момент фігню якусь і буду мучитись.
  • ArtCatArtCat
    Пег-перего Уно очень легкая и с рождения. У меня Макси-кози Мура 4.
    Когда не работал лифт я легко брала ребенка на плечо головкой, а коляску катила перед собой просто по лестнице. Коляска не легкая, но мне ее не носить, а катать. Шасси легко сложить-разложить. Люлька большая, прогулочный блок - просто мечта, очень удобный и красивый. Кресло макси-кози до года тоже туда становится.
  • soloshkasoloshka
    з 3 квартир на першому( у нас по три) 2 офіси і 1 зйомна. думали гараж винаймати для шассі. поки нічого не прояснилось з цим варіантом.
  • soloshkasoloshka
    піду-почитаю профільну літературу. а з якоговіку слінги? а лід-сніг??? нормально? + в мене пунктик стосовно спин: типу дитя повинно спати на максимально твердому...чим пізніше подушка, тим краще.
  • soloshkasoloshka
    у старшої було 2 коляски: трансформер і прогулка. так прогулку сперли з 4 поверху славні сирецькі наркомани. зате потім мешканці скинулись на броньовані двері, код.замок і домофони:). нет худа без добра....
  • ПавлусяПавлуся
    Ну помню, что у девочек в концу зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
  • ПавлусяПавлуся
    Ну помню, что у девочек в конце зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
  • ПавлусяПавлуся
    Ну помню, что у девочек в конце зимы не влазили малыши в Таки и Тутис. В эту влазил - значит она больше таких точно. Ну и у автора будет малышу зимой 3-4-5-6. Так что хватит с головой. Больше не спорю:)
  • AnckaAncka
    Мои варианты (у нас был 5 этаж без лифта и я месяц не могла нормально ходить)+ 1) Укладывать в коляске на балконе (до месяца-двух ребенку никакой разницы)
    2) Придумать место для коляски внизу и не таскать ее на верх. Мы так отделили пространство под лестницей, соседи все согласились.
    Если нет возможности, то хоть шасси где-то приткнуть, а люльку таскать.
  • ArtCatArtCat
    Так то летом у соседки не влазил)) А зимой в 6 мес... Про таки и тутис - ваще молчууууу))
  • soloshkasoloshka
    дякую. балкон -однозначно ні.загазованість. а про не таскати, якраз хочу переговорити з сусідкою за гараж хоча б на 3-4 міс. під сходами у нас вхід в підвал,якого немає- там якийсь склад. і часто в офіси на першому ходять усі, кому лінь.
    до ваших варіантів у мене є ще третій. закривали шассі в в припаркованій під будинком машині. але тепер чоловік буде старшу возити в школу. тому він відпав.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ