В кого родичі страждали від алкогольної залежності? Чи вдалось їм вилікуватись? В мене чоловік почав часто вживати спиртні напої. Вже не знаю, як з ним говорити і як допомогти? Буду вдячна за поради.
Розумію ваш стан и почуття. В мене старший рідний брат теж зловживає спиртним. Все з роботи його вигнали, дружина теж на грані зриву та розлучення. Вмовляння не допомагають. Теж цікаво, что є в нас десь надійне лікування.
Мені знайома розповідала, что в не батько сильно пив, и чоловіку її постійно наливав. Лікувати довелось з часом обох. Вони зверталися в клініку «Ренесанс». Пошукала в інтернеті адресу, знаходиться заклад на Харківському шосе 152. Можливо, вам слід туди звернутись? Сподіваюсь, допоможуть.
Здається мені, що розмовами та вмовляннями в таких ситуаціях не допомогти. Потрібно звертатись за допомогою до спеціалістів. В моєї сестри теж чоловік п’є, вони постійно сваряться, і за цим всім спостерігають діти. Я знайшла клініку, де проводять кодування від алкоголізму. Ось посилання на сайт . Хочу сестрі показати цю інформацію. І ви подивіться. Можливо, тут зможуть допомогти.