Английский в удовольствие: клубы и мастер-классы на Позняках и Арсенальной для детей 4-14 лет.

• lototska_nlototska_n
    зареєструйтеся коли вирішите остаточно 280 30 07
    063 617 96 88

Детальніше про найближчу суботу (м.Арсенальна):
    9:40-10:40 - 1) клуб для дівчаток (виготовлення оригінальних подарункових пакетів, прикрашених цукровими сердечками); 2) спікінг
    10:50-11:50 1) спікінг 2) географія - Іспанія 3) хенд-мейд (виготовлення сувенірів із кольорового цукру)
    12:00-13:00 1) спікінг 2) хенд мейд 3) географія
    13:10-14:10 1) Singing English 2) хімія
    14:20-15:20 1) Singing English 2) хімія
    15:30-16:30 1) клуб для дівчаток (виготовлення оригінальних подарункових пакетів, прикрашених цукровими сердечками)
  • vaagalvaagal
    тобто, хенд мейд на 10.50? ...
  • lototska_nlototska_n
    10:50; 12:00; 14:20 три аналогічні заняття
  • vaagalvaagal
    дякую, розглядаю варіант 14.20 і 15.20 або 9.40 і 10.50
  • lototska_nlototska_n
    розглянете - чекатиму підтвердження
  • FEmilyFEmily
    я Вам в почту написала

--
    В любом доме у женщины всегда есть своя отдельная комната, и там она
    веселится вовсю: хочет- борщ варит, хочет- посуду моет:)
  • lototska_nlototska_n
    фото із English Clubs (майстер-класи, клуби, свята) http://greencountry.com.ua/news/90
  • vaagalvaagal
    йдемо до Вас 14.20 і 15.20 де реєструватися і що треба брати із собою?
  • lototska_nlototska_n
    реєструю напишіть імя та прізвище дочки
    брати нічого не потрібно
    заняття пробні, безкоштовні
    14:20-15:20 - хенд мейд
    15:30-16:30 - клуб для дівчат
    пров.Інженерний 4-Б (2хв від метро); салон "Дюденко", далі орієнтуйтеся на стоматологію. Якщо блукатимете - набирайте 0636179688, Наталя
  • marmotamarmota
    мы ходим 2 год уровень языка существенно повысился, сын ходит с удовольствием. Огромное спасибо учителям
  • vaagalvaagal
    хотела бы отписаться о результатах нашего похода:))) дочке понравилось, абонемент мы купили. Оказалось, что она много чего понимает, а если и недопонимает по словам, то по смыслу все ясно:))))
    Чего не хватило мне. Это словарный минимум после урока, который можно забрать на листике домой. Может какие-то основные обороты, используемые на занятие. Пусть на самом уроке они к листочку со всем этим и не притрагиваются - там и так есть чем детям заняться, но потом закрепить дома не мешало бы. А то дочь сказала - цитирую:" ой, я забыла как это слово называлось, как-то так. Жаль, что забыла." Мы в словаре-то посмотрели конечно, но....
    А вообще мне понравилась обстановка, дружелюбие и открытость преподавателей. Нас встретили, все показали, чтобы мы не чувствовали себя "новенькими".
    А органайзер для канцтоваров в виде плетенных тапочек на окошке и шуточная табличка на дверь " У меня очень много работы, поэтому я пойду посплю!" Малую вообще покорили.
    Наташа, спасибо Вам большое. Надеюсь и дальше будем ходить с пользой и удовольствием.
  • lototska_nlototska_n
    реальні відгуки :) Дякую, що знайшли час поділитися своїми враженнями від знайомства із Грін Кантрі. Атмосфера, яку Ви відчула побудована на тому, що всі 100% працівників вмотивовані, зацікавлені і вважають дану роботу своїм хоббі :) Для мене особисто - це велика місія і другий дім, в якому теж навчаються і виховуються і мої власні діти :))))

Щодо лексики з заняття: насправді ми практикуємо 7 нових слів з кожного майстер-класу, клубу, але інколи так захоплюємося практичною частиною, що забуваємо їх видати. Викладач, що веде географію і хімію 100% готує такі роздаткові матеріали, тому наступного разу отримаєте і будете мати чим зайнятися в дорозі додому.

До зустрічі!
  • InnaVerInnaVer
    Добрый день! Подскажите, пожалуйста, в эту субботу на Позняках какое рассписание?
  • lototska_nlototska_n
    на сайті інформація актуальна http://greencountry.com.ua/news/79
    Можу підказати конкретніше з приводу тем, напр.
    Географія - "Франція"
    Хімія - Lava Lamp (можете загуглити :)
    Хенд-мейд - кулінарія (млинці)
    Що конкретніше вас цікавить і який вік дитини?
  • InnaVerInnaVer
    Я не точно задала вопрос, именно темы. Подходит время на 12,00 . Обе возрастные группы. Для старшых "География- Франция"?
  • FEmilyFEmily
    класс)) я забыла, куда мы записались))

--
  • lototska_nlototska_n
    о 12:00 заняття на Позняках 12:00 Географія для дітей 7-12 років. Тема Франція + робитимуть "ейфелеву вежу" з цукрових кубиків або marshmellows (американcького зефіру). Наразі група різновікова, але матеріал подається англійською і кожна дитина виносить з заняття те, що їй доступно. (на Арсенальній існує вужчий розподіл за віком).
    Паралельно відбуватиметься спікінг для менших (5-8 років), якщо набереться група.
  • lototska_nlototska_n
    не памятаєте куди Ксеню записали (чи я помилилася з імям)? 10:50 Хенд-мейд, 12:00 географія
  • FEmilyFEmily
    дада), ок, будем, ждет-не-дождется))

--
  • InnaVerInnaVer
    Можно записаться в обе группы на 12,00. ? Уточнить набор для 5-8 лет в пятницу? Если не наберется группа, то получится ли младшего ребенка перевести к старшим? или как лучше поступить?
  • lototska_nlototska_n
    можна напишіть імена та вік дітей, Ваш контактний номер [email protected]
    Ми зареєструємо, і, якщо не набереться спікінг малюковий, Вас повідомимо, а Ви вирішите чи відправляти обох на географію (точно знаю, що цікаво буде обом :))

Чекаю інформації!
  • razvivaykarazvivayka
    Только прочитала про ваш клуб. Можно узнать что у вас будет в эти выходные Арсенальная и Позняки. Спасибо
  • razvivaykarazvivayka
    Не указала возраст 5 и 7 лет :) 
Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
популярное
СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ