реєструю напишіть імя та прізвище дочки брати нічого не потрібно заняття пробні, безкоштовні 14:20-15:20 - хенд мейд 15:30-16:30 - клуб для дівчат пров.Інженерний 4-Б (2хв від метро); салон "Дюденко", далі орієнтуйтеся на стоматологію. Якщо блукатимете - набирайте 0636179688, Наталя
хотела бы отписаться о результатах нашего похода:))) дочке понравилось, абонемент мы купили. Оказалось, что она много чего понимает, а если и недопонимает по словам, то по смыслу все ясно:)))) Чего не хватило мне. Это словарный минимум после урока, который можно забрать на листике домой. Может какие-то основные обороты, используемые на занятие. Пусть на самом уроке они к листочку со всем этим и не притрагиваются - там и так есть чем детям заняться, но потом закрепить дома не мешало бы. А то дочь сказала - цитирую:" ой, я забыла как это слово называлось, как-то так. Жаль, что забыла." Мы в словаре-то посмотрели конечно, но.... А вообще мне понравилась обстановка, дружелюбие и открытость преподавателей. Нас встретили, все показали, чтобы мы не чувствовали себя "новенькими". А органайзер для канцтоваров в виде плетенных тапочек на окошке и шуточная табличка на дверь " У меня очень много работы, поэтому я пойду посплю!" Малую вообще покорили. Наташа, спасибо Вам большое. Надеюсь и дальше будем ходить с пользой и удовольствием.
реальні відгуки :) Дякую, що знайшли час поділитися своїми враженнями від знайомства із Грін Кантрі. Атмосфера, яку Ви відчула побудована на тому, що всі 100% працівників вмотивовані, зацікавлені і вважають дану роботу своїм хоббі :) Для мене особисто - це велика місія і другий дім, в якому теж навчаються і виховуються і мої власні діти :))))
Щодо лексики з заняття: насправді ми практикуємо 7 нових слів з кожного майстер-класу, клубу, але інколи так захоплюємося практичною частиною, що забуваємо їх видати. Викладач, що веде географію і хімію 100% готує такі роздаткові матеріали, тому наступного разу отримаєте і будете мати чим зайнятися в дорозі додому.
на сайті інформація актуальна http://greencountry.com.ua/news/79 Можу підказати конкретніше з приводу тем, напр. Географія - "Франція" Хімія - Lava Lamp (можете загуглити :) Хенд-мейд - кулінарія (млинці) Що конкретніше вас цікавить і який вік дитини?
о 12:00 заняття на Позняках 12:00 Географія для дітей 7-12 років. Тема Франція + робитимуть "ейфелеву вежу" з цукрових кубиків або marshmellows (американcького зефіру). Наразі група різновікова, але матеріал подається англійською і кожна дитина виносить з заняття те, що їй доступно. (на Арсенальній існує вужчий розподіл за віком). Паралельно відбуватиметься спікінг для менших (5-8 років), якщо набереться група.
Можно записаться в обе группы на 12,00. ? Уточнить набор для 5-8 лет в пятницу? Если не наберется группа, то получится ли младшего ребенка перевести к старшим? или как лучше поступить?
можна напишіть імена та вік дітей, Ваш контактний номер [email protected] Ми зареєструємо, і, якщо не набереться спікінг малюковий, Вас повідомимо, а Ви вирішите чи відправляти обох на географію (точно знаю, що цікаво буде обом :))