Нарешті і я наважилась написати свою історію. Пишу я рідко, але можливо моя історія комусь допоможе))) була під ніком daria_24, можливо хтось і пом'ятає.
Наші з чоловіком стосунки від початку були нелегкими, оскільки кожен мав невдалий досвід першого шлюбу. На всі ці обставини нашарувались проблеми з дітонародженням, з якими ми боролись 6 років, але отримали в кінцевому результаті бонус у вигляді дівчинки 2 років та новонародженого хлопчика....
Пройшли ми всі круги пекла, всілякі діагнози: ендометріоз, поліпоз, кісти, гормональні збої, відсутність овуляції, 9 перенесених операцій......короче все і не пригадаю зараз, стимуляції, суперстимуляції, робили навіть ЕКО, яке не принесло ніякого результату. Сльози - соплі-ридання-моління-психози, все було.... Робили все, що треба було і не треба було, задирали ноги чуть не на дах, жили по градуснику, а потім кинули то все ..... надоїло....
В березні минулого року з моїми батьками відбувались жахливі події, від яких я посивіла за 3 дні. Здоров'я було вгроблене ще й за роки лікування, от ми і прийняли з чоловіком рішення про всиновлення. Так в квітні ми подали всі доки на дитя. А в травні я дізнаюсь, що я вагітна....... От так все і почалось. Вагітність більш-менш нормальна, без загроз, одного разу тільки щось незначне було коли я загриміла в лікарню на 2 тижні. А на 7 місяці прийшла моя черга здавати екзамен на адвоката, що я успішно і зробила, але коштувало це мені місяця безсонних ночей всієї сім'ї, вчиличь всі і писали всі. Але найцікавіше було, коли на 9 місяці нам зателефонували з опіки, що є дівчинка....Так в нас в сім'ї появилась Анастасія на день Св. Миколая, а через 3 тижні я народила Богдана. Тут все і почалось!!!!! І всі почали вчитись жити разом....
На сьогоднішній день, Насті 2,3 роки Богданові 4 місяці і ми поки що живі)))))))) Це найкрутіший екстрім в моєму житті!!!!! Але це найкраще, що може бути в житті)))) І життя таке непередбачуване...... Якби мені хтось колись сказав, що в мене таке може бути - не повірила б ніколи)
Я ніколи не вірила, що я зможу виносити і народити, але Бог планував по-іншому. І на день Св. Миколая ми під ялинку отримали Настусю, а після Різдва Богдана. От така історія моя... от такий рік був у нашої тепер великої сімейки))) Хрестини обох дітей гуляли всією округою, та ще й так відгуляли, що дітки спали з бабусею, а тато з мамою не могли на другий день голови підняти від подушки)))))))))))
Якщо каряво написано - вибачайте, я не по тому, та й моя голова ще "вагітна", а мізки забиті думками як те все втримати на плаву)))))))))
Все приходить з часом, просто в кожного свій шлях до мети і свої методи боротьби. Головне аби вистояти в тому протистоянні і не зламатись!!!!!!
і не треба пам"ятати)) Це було в минулому...майже в іншому житті... А тепер ви проживаєте зовсім іншу історію - добру і світлу, чудову і милу)) Нехай щастить Вам і вашим діткам! Всій Вашій родині - любові, здоров"я, тепла і добра :) А ще - як від камінця, кинутого у воду - йдуть кола по воді --- нехай так від Вашої історії йде ВІРА до сердець всіх майбутніх матусь, що так чекають на своє найголовніше в житті Чудо!!! Всім бажаю здійснення БАЖАНЬ !!!) Так воно і буде ;-)))
Немного позитива... тоже добавлю чуток... у нас тоже не было деток, но мы решили без ЭКО, 4 года достаточно, что бы понять, так вот, мы начали собирать дико на усыновление. Собрали. И тут мы тоже узнали, что я беременна. Сыночек выжил чудом. Так вышло, я рано родила. С усыновлением отложили. Сейчас у меня два отличных парня, один био, второй был усыновлен спустя 2.5 года, когда мы опять повторно собрали. Так что я тоже верю в чудо. И кстати, после родов мои мес начали и спустя 1 год пропали, что я только не делала... результат был ноль. Как только младший появился дома, спустя 27 дней у меня начались мес. сами... и теперь мой цикл 27 дней... так что мы тоже верим в чудо
Классно, спасибо Боженьке, что всетаки не прошел мимо вас и наградил вас таким чудом! Пусть детки радуют и растут здоровенькие ,а вам терпения и сил и пусть ваша семья всегда будет крепкой и дружной! вы - молодцы!
--
Грех предаваться унынию, когда есть другие грехи :)