• UuiiiiUuiiii
    Дівчата-хочушечки. Я маюся беспліддям вже 10 років. Все думала що вік позволяє надіятися і чекати чуда! Але не встигла оглянуться, а вже 31 рік, чоловіку 35. Періодичні обстеження були : гормональна панель, ГСГ, спермограмма, ЗППП, постоїтальный тест.  Регулярне обстеження в гінеколога. В квітні знов взялися з новими силами: в мене гідросальпінкс лівої труби, в чоловіка погана спермограмма. Чекали нормальної спермограмми. Тепер все добре у чоловіка, а я готуюся на лапароскопію, і я її страшенню боюся, точніше, наркозу в мене ніколи не було, от його і боюся найбільше. А ще мені цікаво, чи вдалося кому завагітніти з однією трубою? Чи пряма дорога нам на ЄКО? Дякую.  
  • КалинушкаКалинушка
    Зря переживаете... хотя вполне вас понимаю.. но я когда-то так боялась. в итоге год потеряла... лучше бы пересилила себя и год на боязни не теряла. Сейчас наркозы современные... почти никаких побочек. Я лапару делал у Волошина... есть ещё и Богомол.
    С одной трубой бывают вполне Б.
  • Marina_KMarina_K

Не хвилюйтесь, це насправді не так страшно - хоча сама трусилась перед нею і майже 2 дні нічого навіть не їла від страху. А все пройшло швидко і без проблем, правда в мене діагностична була і нічого не видаляли.

В мене також на лапарі був перший наркоз (потім ще 3) - все буде добре, не хвилюйтесь! З приводу вагітності з однією трубою - не знаю, але я з обома завагітніла лише з другої спроби ЄКО. 

Божаю щоб все пройшло швидко і після лапари ви самостійно завагітніли! Апчхіііііііііііііііі на вас хлопчаче!

• UuiiiiUuiiii
    Marina_K, Відпишуся потім як все пройшло. Лапара в мене післязавтра. Чих ваш спіймала, дякую!!! Хлопчика ну дуже-дуже хочу! І дівчинку теж )
  • Natali133Natali133
    Удачи вам, будем держать кулачки. С одной трубой забеременеть реально, но немного сложнее. Настраивайтесь на хорошее и все у вас получится.
  • TartilaPTartilaP
    Чудеса бывают! Удачи, все у Вас получится!
  • Marina_KMarina_K
    Uuiiii, відпишіться обовязково! Все буде, головне вірити! Ще раз бажаю успіху!
  • ulanova_ket@mail.ru[email protected]
    Uuiiii, Так как все прошло, а то мне на следующей неделе тоже предстоит такая процедура. Боюсь ужасно((((
  • UuiiiiUuiiii
    [email protected], Завтра в 7,00 почнеться. Потім відпишуся, якщо інет буде
  • alin.nikiforowa2014@yandex.ru[email protected]
    Мне перед эко делали лапароскопию. Вообще ничего страшного. Вся процедура была около 40 мин. Наркоз и наркозом тяжело назвать. Просто крепкий-крепкий сон.(голова после него не болела). Я наоборот ждала побыстрее операции. Чем быстрее...тем ближе мы были к своему счастью.
    Делали мы в клинике Адонис...на Осокорках. 
  • UuiiiiUuiiii
    Дівчата, вже я вдома. Саме страшне в лапароскопії це її очікування. Правду кажуть "горе от ума", менше треба вишуковувати в інеті відгуків. Пишу все по порядку. ПРЕДМЕДИКАЦІЯ. Вкололи дімедрол і атропін, так взяло, що до операційної шла і сміялася з лікарем, розслабиться помогло дуже. НАРКОЗ . Тут взагалі я не зрозуміла коли мені його ввели, тільки лягла на стіл, на одну руку вдягли манжетку, а в іншу поставили систему, тут якась жінка ( не той анастезіолог з яким я домовлялася), каже, що зараз трохи руку попече, ну я ж собі думаю антибіотик, бо пробу робили, та й виглядаю анастезіолога, питаю ту жінку це воно? Що далі було вже не памятаю. Кажуть, що ще розмовляла, щось розповідала. ЯК ВІДХОДИЛА. Просинаюся, біля мене дві медсестри, я питаю, дівчата, я що сама проснулася, чого ви мене не будили? Сміються. Везуть в палату, а мене там мама жде, кричу " Мама, в мене все добре!" Спитали, чи я ліжко бачу, переклали. Лежу і жду, коли ж мене затошнить? Не тошнить. Думаю, ну значить голова буде крутиться, підвелася, не крутиться. Кажу, мам, я мабуть поплачу, бо всі плачуть після наркозу, а я ні. Мама каже ну поплач. Почала я хлипать, не плачеться, мама сміється. Прийшли вколоть обезболююче, кажу в мене нічого не болить, не кололи. Через 5 годин прийшла лікар, каже будем ходить, пройшлася, все нормально. Сьогодні вже вдома, планувать будемо через три місяці. В кого ще є питання, пишіть.
  • юльчик4юльчик4
    Uuiiii, як ви гарно вашу історію написали - хай Вам щастить! Хай все в Вас вийде!
  • UuiiiiUuiiii
    юльчик4, Дякую за добрі слова!
  • TartilaPTartilaP
    Удачи Вам! Хорошо, что все прошло хорошо :)
  • UuiiiiUuiiii
    TartilaP, дякую!!!
  • Marina_KMarina_K
    Я ж казала, що все не так страшно!!!! Молодчина! Тепер успіху і щоб найближчим часом все вийшло!!! Ще раз апчхіііііііііііііііі на удачу!
  • UuiiiiUuiiii
    Ловлююююю!!!!! :)
  • UuiiiiUuiiii
    Я на форумі з 2006 року, на новий давно не заходила, зараз в мене вісить повідомлення, але воно не відкриваються, тут лічки не працюють, так як і на Лікарі?
  • lazar28lazar28
    :) Усе буде добре. Мені лапароскопію робили давно. І трохи за інших обставин. Але у вас було питання чи можливо завагітнити з однією трубою. Я вам скажу, зі свого досвіду. МОЖНА. В мене одна труба. А зараз я вагітна (вже 37 тиждень пішов). Вагітність самостійна. Але ж ситуації у всіх різні. Бажаю, вам через рік чекати вже наближаючих пологів і багато багато щастя. )
  • UuiiiiUuiiii
    Так, дівчата, новий в мене "прикол". Я ж тут похвалилася, що в мене все так добре, все так гарно, і почалося в мене не пойми що за фігня. Я якась сама не своя, весь час тошнить, стан такий, що наче втрачу свідомість, тиск скаче, голова крутиться. Я вже замучила всіх лікарів, ніхто не знає, що зі мною: кардіограмма в нормі, аналізи всі в нормі, щитовидні гормони теж, доплер судин голови та шиї теж в нормі, а я з розуму сходжу. І що я виявила, що це в мене побічна дія на церукал. Це ж стан абсолютного несидіння на місці, це стан психічно хворої людини, хочеться розбігтися і головою в стінку, жить не хочеться. Полізла по форумам, і ось що надибала, я сама не дуже можу свій стан описать, почитайте, хто зацікавився, до кінця http://forum.mamka.ru/lofiversion/index.php?t34997.html
  • lazar28lazar28
    Ви гормональні препарати зараз приймаєте?
  • юльчик4юльчик4
    Може дійсно на Церукал така реакція?
  • UuiiiiUuiiii
    lazar28, ні, не приймаю.
  • kvito4ka09@mail.ru[email protected]
    дівчата привіт, і я до вас приєднаюся - у мене теж біда, сташно ужасно - вот уже майже рік не можу завагітніти - здала гормони,була не один раз на фолікулометрії- овуляція є- а завагітніти не можу - позавчора зробила внутрішній ренген - вердикт ПОВНА НЕПРОХІДНІСТЬ ОБОХ МАТКОВИХ ТРУБ - плакала і ніяк не можу заспокоїтися - лікар сказав що потрібно робити лапароскопію - але дуже переживаю - не знаю чи після операції зможу завагітніти - може у когось була така сама ситуація і лапар допоміг - поділіться будь-ласка. І ще одне запитання- як це все проходить, під анастезією чи без, і чи потрібно після операції лежати в лікарні. Вибачте, але лікар абсолютно нічого не сказав як це проходить - і ужасно боюся. наперед спасибі всім хто відгукнеться
  • dnepr.dz@meta.ua[email protected]
    все будет хорошо, главное хотеть и верить, а с одной трубой реально забеременеть.Удачи!
  • kvito4ka09@mail.ru[email protected]
    [email protected],
    спасибо, я очень сильно хочу и верю, надеюсь всё будет хорошо, хотя страшно.
  • UuiiiiUuiiii
    [email protected], ви не бійтеся, там взагалі нічого страшного нема, я так сильно боялася, що тепер нерви лікую
  • nastenka1982nastenka1982
    Всем привет!  Я новенькая в ваших рядах. Решила зарегистрироваться, предварительно почитав отзывы про лапароскопию на этом форуме, в частности про лапароскопию у Волошина А.А. В основном положительные, что радует. Предстоит попробовать самой 12 ноября. И боюсь, и не боюсь. Благодаря отзывам на форуме (в частности, отзывам Pushinki :)), настроила себя на хороший лад. Да и пообщавшись с Александром Анатольевичем немного успокоилась. Очень приятный как человек, на все вопросы отвечает без раздражения (как это бывает у многих врачей), вежливый, надеюсь на него и как на хорошего врача. Проблема моя - подозрение на гидросальпинкс левой трубы, Волошин сказал, что нужно удалять. Может по ходу еще что-то найдет. Дай Бог, чтобы только этим и ограничилось. Может не в ту тему написала. Извините, если что. 
    В общем, принимайте в ваши ряды. Кстати, мы с мужем ребенка до этого момента не планировали, проблема обнаружилась случайно. :( 
  • ira.maksimenko.88@mail.ru[email protected]
    Девочки, не бойтесь лапароскопии, у меня СПКЯ, надо было делать резекцию яичников, но так как у нас в поселке врач хороший есть, а вот аппаратуры нету ( то,что можно сделать лапароскопом мне делали в виде полостной операции, все прошло хорошо. Стойко идите к своей цели и все получится!
  • marxa-xa@meta.ua[email protected]
    Дівчатка, розкажу Вам свою історію. У мене була позаматкова вагітність ( в трубі), дякувати Богу вчасно виявили та зробили лапароскопію, залишивши трубу. Після цього тривалий курс реабілітації,розсмоктуючої терапії( деякі процедури ббрррр), але все пройшла.Ще й як виявилось, по УЗД, в мене лише в лівому яйнику відбувалась овуляція( з того боку, де була позаматкова). І ось рік намагались завагітніти, все марно, але не без Бога, поїхали з чоловіком на прощу в Заглину, та молились вервиці до Богородиці, і чудо сталось, а зараз я мати 2 чудових діток! Жінки, моліться, просіть, та вірте - по вірі Вашій дається!
  • marina.khlyapatura@gmail.com[email protected]
    Чудо существет!
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ