Где во Львове покушать с 2летним ребенком?

• МанАнаМанАна

• LugaLuga
    в будь якому кафе, в залежності від гаманця і місцярозташування каша ,пюре, , котлета сік буде в будь якому з них
  • LugaLuga
    дуже смачно у Вероніці:) .
  • МанАнаМанАна
    так це ж кондитерська?! так? з гаманцем все нормально), але якість на першому місці, а вона не завжди пропорційна ціні;-)
  • LugaLuga
    ні там повноцінний ресторан, і дуже якісна і смачна кухня ..
  • LugaLuga
    і взагалі там дуже багато закладів харчування ..
  • mama_markamama_marka
    в підвалі кондитерської є ресторан () .

--
    We Scare Because We Care (c)

• mama_markamama_marka
    пасту любить? якщо так, сходіть в Бьянко&Россо.

--

• МанАнаМанАна
    пасту любить мама)) - дякую!))
  • МанАнаМанАна
    ми знаємо дещо, але ходили раніше без малого. а малий на місці не сидить, сам ще не дуже їсть, треба кормити, бо інакше довго і брудно буде))) Тому мене і дитяче меню і стульчик для годування цікавить і відсутність хрустальних столиків))
  • LugaLuga
    ну про столики знаю лише в маці:) тому ,не думаю що ресторани таким морочаться 2х річного малого можна якось завлікти:) на крайняк хтось з ним на вулиці поганяє поки замовлення буде готуватись
  • mama_markamama_marka
    дитячі крісла є в Куполі точно, а також у багатьох піцеріях. Дитячу кімнату знаю тільки в Кактусі, чи як він там зараз називається.

--

• LugaLuga
    Вам точно видніше по місцевим ресторанам:) я просто навіть в Києві не знаю де є дит крісла ..
  • Таня_СлаваТаня_Слава
    Смаколик - специально для детей недалеко от центра ,пареное-несоленой и т.д. погуглите :-)
  • natashilonatashilo
    Да, поддерживаю Смаколик для ребенка, но родителям там будет гастрономически скучно :)
  • МанАнаМанАна
    Спасибо! Уже в прошлую Пт сходили в Бянко Россо. Спасибо Маме Марка. Интересное заведение, поели номально, обслуживание на высоте.
    Но немного не дестское конечно и по меню и по стилю))). Пт, вечер, все свиданьичали и мы с Киндером))
    Львов обожаю!
  • mz1974mz1974
    +100
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ