Де замовити доньці чохол на телефон?

• vanya_filipenkovanya_filipenko
    Де замовити доньці чохол на телефон? Ми нещодавно взяли їй в Алло модель смартфону Нокіа 3.1 плус. Однак в магазині відразу нас запевнили, що захисту ніякого немає, лишень скло. Якщо хочемо, за 500 гривень замовляти і чекати два тижні. Не знаємо що робити, бо хотіли подарувати в цю неділю( 
  • annakranova55annakranova55
    Замовляйте через інтернет, які проблеми? Зараз ж онлайн-магазинів мільйони, я особисто вже давно не купую нічого серйозного в роздрібних магазинах. Навіщо переплачувати якимось пихатим дядькам, якщо можна купувати речі з меншою націнкою в декілька раз, а то і зовсім по собівартості... Ось до прикладу, знайшов під вашу модель - https://stardroid.com.ua/chexol-nokia-3.1-plus . Придивіться, оберіть собі під колір і зручну ціну. Як бачете, на тих же п'ятсот гривень можна набрати відразу декілька чохлів, якщо знати де купувати :)
  • irakozinec7irakozinec7
    А почему именно такая модель? Почему не Мейзу или Сяоми? Нокию ведь не продашь потом. Извеняйте что на русском, не хочу допускать ошибок в тексте. Просто у меня раньше была Нокия 5800, я так и не смогла её продать. Хотя на то время это была популярная модель... Это же касается и бренда HTC. Стабильно беру себе Сяоми и когда хочу- продаю. Плюс на них аксессуаров полным-полно. Если нет в магазинах, по интернету пруд-пруди.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ