З середини серпня звільняеться наша няня/гувернантка, оскільки діти вже виросли та дещо змінилися обставини.
Наталя Григорівна - вчитель української мови та літератури, прекрасний вихователь, добра людина, а для наших молодших дітей стала справжньою молодою бабусею.
Шукали ми україномовну освічену людину для допомоги з уроками середньому сину, але протягом цих 3 років вона займалася і розвитком і доглядом за нашою наймолодшою донечкою, і допомагала старшій з підготовкою до ЗНО. Дуже сумлінна працівниця, людина, якій ми беззаперечно довіряємо. Дуже хотілося б допомогти їй знайти гарну родину. Маючи досвід з іншими нянями, можу сказати, що з Наталією Григорівною нам дійсно пощастило. До речі, знайти її нам допомогала психолог, а одним із критеріїв було те, щоб людина, яка увійде в нашу родину, сама була щасливою у житті та позитивно дивилася на світ.
Єдине застереження - це те, що їй буде важко в так званій "італійській" родині, оскільки сама вона людина дуже спокійна і тендітна.
Всі документи та рекомендації надамо.
Контактувати можна мене за телефоном 0676596893 або [email protected] – Олена.
Я не зможу відповідати на телефон протягом місяця. Отже. телефонуйте напряму Наталі Григорівні за номером 0982897514 або пишіть мені на електронну адресу.