услід за темою п.Берімор. А якшо дитина в 6 років по зросту(122) не досягає до гачечків та верхньої полиці у шафці роздягалки басейну??? дитячої роздягалки немає. і туалет - у виді унітазу: присісти-зачіпає попою, вилізти- впаде- поломить ноги. одягтися-роздягтися худо-бідно може. шапочку для плавання і окуляри якось нап'ялить- можна в самому басейні підкоректувати. що робить? возити іноді буде батько. його точно в жіночу роздягалку не пустять:). Басейн дорослий, але популярний-на Котовського. і ще морально-етичне: коли діти приходять в роздягалку, вони перетинаються з дорослими( в нашому випадку тітками-жіноча роздягалка). моя соромиться голих тіточок без трусів ( з часто не надто ідеальними тілами:) ). ми вдома голими не ходимо, лише зараз - годую меншого.
не вішати на гачечки, а складати охайно на полицю. Для взуття і шкарпеток брати торбинку, щоб не забруднили нижні речі Унітаз - не знаю. Діти перетинаються з дорослими - нажаль, це нормально
--
Прошу прощения сразу: русский язык не родной, а в родном нет двойных согласных, нельзя ошибиться в гласных, и уж тем более в мягких-твёрдых знаках. На такие правила не заточена.
Якщо немає дитячої роздягальні, то про всі ці моменти, які Ви озвучили, треба думати заздалегідь. У Вашому випадку я би не водила в цей бассейн, оскільки багато проблемних питань і ніхто їх не виріше.
найближчий до нас адекватний басейн. тренер подобається. а треба виправляти сколіотичну осанку... от думала, може хтось знайшов вихід із такої ж ситуації... або є на форумі мами діток з цього басейну...
А почему нельзя вещи в чистом кульке на обувь в чистом кульке? Еще можно попросить кого-то из взрослых или высоких деток повесить и снять, думаю не откажут ребенку. Вместо унитаза с риском для здоровья можно пописать в душе, не завоняется бассейн от детского пописа. Ну а если на голых смотреть неприятно, может ну его, тот бассейн, если столько проблем от него. Это не ирония, можно что-то другое найти, что не так сложно. Или бассейн другой. Но вряд ли где-то в раздевалке будут только девушки с идеальными фигурами.
дякую. про попросить-не подумала. всі спішать. скажу. але моя уперта-буде стрибати сама, як не знайде, кого попросити. в кульках точно повивалюється все. але це, мабуть, єдиний вихід. про душ поняла, але ми якраз вчили не пісяти у ванні, басейні і душі...:). неприємно митись у душі-туалеті... басейн треба однозначно- голих тіток в сад- вони точно не соромляться як дівчатка і ходют туди-сюди як у себе вдома. а тендітна дитяча психіка:)... я жартую... побачила повних жінок старшого віку і дивувалась. довелось проводити лікбез-з віком ми не гарнішаємо, тіло зношується... от тітоньки-бабусі молодці-займаються собою...
якщо варіантів з басейном немає - то саме так, на низ шафки
--
Прошу прощения сразу: русский язык не родной, а в родном нет двойных согласных, нельзя ошибиться в гласных, и уж тем более в мягких-твёрдых знаках. На такие правила не заточена.
до речі - можна зачепити плічка за гачок. Вже раз з одягом, це легше
--
І правильно - душ для миття, а не для туалету. Краще вже в вестибюлі знайти туалет
--
то, наверное, Вы не очень низенькая :) в вестибюле такой же туалет наверняка :) Я очень низенькая и все детство пробалансировала на этих жутких унитазах, еще и сумка в зубах, потому что крючка, как правило, нет. а пол грязный :) До того, что старалась перед приходом в места с особенно неудобным унитазом пописать в кустах в соседнем дворе с риском быть застуканной на месте преступления.
Имхо, при таких вводных гораздо неудобней ходить со сломанной рукой или садиться попой на грязный унитаз.
Автор отметил, что папа сможет помогать в туалете в холле.
--
упустила :) с папой, конечно, лучше в холле Но приучать ребенка терпеть до последнего, но не пописать в душе тоже неправильно - из собственного опыта. Я настойчиво дочку приучала к тому, чтобы в водоемы - ни-ни. И как-то раз мы отдыхали в месте, где пирс был 800 м :) В общем, шли мы туда в туалет, выпивали стаканчик воды, потому что жарко и 800 м обратно. Пока дойдем, залезем в водичку - упс - мама, я писять хочу. Блин, как я нагулялась по пирсу в той поездке :)
Интересная позиция по поводу душа, не согласна конечно, но расскажу анекдот в тему (+) Задача №68. В бассейн залили 604 кубометра воды. При смене воды спустили 606 кубометов воды. Вопрос: Есть ли совесть у пловцов?
--
куда? там уже стоит обувь и лежит пакет. Ещё один пакет сверху
--