які діагнози вашим

• malikamalika
    або діткам знайомих поставили до усиновлення, і які не підтвердилися?
    Маю один фільм "неврологія і міфи" там лікар все пояснює, і бачиш все з іншої сторони. і вже не такий страшний вовк.
    поділіться досвідом, будь ласка!
  • NATALIIANATALIIA
    я бы вопрос расширила:+ а какие диагнозы добавились .
  • malikamalika
    це важко мабуть. скажіть а якого віку взяли дитину(дітей). і скільки часу пройшло як діагнози почали додаватися?і, перепрошую, але чи в закладі взагалі нічого не казали про можливість чогось психологічного, може історія батьків чи ще щось?Якщо не хочете, не відповідайте, я зрозумію!
    Сподіваюсь і вірю, що все налагодиться!
  • NATALIIANATALIIA
    конечно, тяжело.
  • malikamalika
    вже прочитала а в дитячому будинку не було завдатків до агресії? Хоча там кожен стане агресивним. може дурне питання, але не проробляли всіх цих поведінкових відхилень з психологом? маю на увазі з дітьми.
  • NATALIIANATALIIA
    мальчик был просто очень активным.
  • malikamalika
    прочитала так, ви мабуть все що можна і не можна перепробували. я працюю в дитячому будинку, і ми пробуємо зробити так щоб дитина поставила себе на місце того кому хочеться зробити якусь пакость щоб могла уявити як би їй було коли б з нею так повелися. але не завжди діє, кожна дитина має свою історію, декого вдома били до півсмерті, і як наслідок тепер важка поведінка, неадекватність, але є й дні коли прориває дитину і вона все робить спокійно, допомагає, повна протилежність.
    Вам сили і терпеливості в цьому нелегкому житті.
  • NATALIIANATALIIA
    спасибо, перепробовали и правда много.
  • mama17mama17
    Очень по-разному У моих детей были как "липовые" диагнозы, так и те, которые "повылезали". Из липовых были гидроцефальный синдром, в двух случаях УО(в одном была посттравматическая задержка развития, в другом-педагогическая запущенность). Нераскрытыми оказались в одном случае органически обусловленная УО, патология почки, СДВГ, парочка разных сердечных диагнозов. Были и такие, которые стали проявляться позже- в подростковом возрасте. Как это ни странно, но более полная и точная картина при поступлении была раньше, когда не было определенных минздравом форм для заполнения. Просто давали выписку из истории развития ребенка с перечислением всех диагнозов. Сейчас диагнозы в выписке по форме сильно отличаются от того, что потом выясняется из карты ребенка. А карту, как известно, сразу в руки не дают-ее получаем уже вместе с ребенком.(и то, если получаем)
  • malikamalika
    я правильно зрозуміла? тепер не можна подивитися медичну картку дитини до того як дитина в родині? Раніше ж давали в числі перших, перед знайомством!
  • jozhjozh
    В мене у дрібницях, але теж було не зовсім так, як казали З кардіології - у медкарті було "здорова", а реально довелося місяць лікуватися, були проблеми. Благо, вже вирішили. Також влітку вилізли деякі проблеми з нирками, але це десь майже через півроку після появи вдома, так що тут невідомо - це ми тільки виявили, чи вони вже на місці з'явилися.
    Щодо проблем зі шлунком - навпаки, купа діагнозів аж до гастриту, в реальності жодних проблем, я так собі думаю, вся справа у нормалізації харчування, або ж були психологічні причини (болить живіт - тобі всі увагу приділяють і т.д., тобто хоч через хворобу отримати турботу та індивідуальну увагу).
    З неврологією теж нічого страшного, з того що писали. Аналогічно думаю, просто дитині треба була нормальна нестресова обстановка, от і все. Хіба що інколи в школі голова болить, якщо шум-гам-напружена обстановка, от і всі прояви тієї страшної неврології.
    Найсмішніше, що переплутали очі. :) В медкарті була дальнозоркість правого ока, а в реальності виявилося лівого. Ну це вже я взагалі не знаю, як так можна було...
    Незалежну медекспертизу я перед всиновленням не робила, це що мені дали в готовому вигляді по діагнозам.
  • mama17mama17
    Это на усмотрение главврача ДР или директора ДД. В Службах есть только информация по форме. Да и я с трудом представляю себе новичка-усыновителя, который подробно будет изучать медкарту ребенка:)
  • malikamalika
    ну я вивчала все від народження і до дня знайомства. дорогою на незалежне обстеження. Виявилися на обстеженні 2 діагнози які все вирішили, оскільки ми б не змогли підняти те малятко.
  • malikamalika
    тут фільм про який я писала http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3253792
    Мифы и реалии детской неврологии - Лекция детского врача-невролога Дмитрия Сандакова
  • zivanitzivanit
    неврология/сердце неврология - кровоизлияние в мозг (2 степени), гопоксия в родах. В результате очень развитый малыш ттт 3 годика уже и считает ан 2-х языках и так далее.
    сердце - ооо, ттт все в порядке, затянулось.
  • LeschkaLeschka
    ноофен какие отзывы нам 4 года,3 года вместе.Невропатолог прендлагает консультацию психиатра,назначила ноофен 1 мес.,затем еще месяц пантокальцын.Как по мне то какие мы были и какие сейчас,то у нас огромные достижения.Но я же мама!Поделитесь опытом.
  • ЗаринкаЗаринка
    Гипоксически-ишемический синдром. сняли в год.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ