Маємо дівчинку майже 2х тижнів. Доня смокче 5 хв (я засікала), потім спокійно відпускає і засинає або тусить. Молоко біжить швидко, відчуваю й чую по її ковткам, бачу, по тому, як воно з носа аж витікає )))
Коли болить живіт, вона нервується і взагалі не може взяти грудь - тут я розумію все.
Вночі сьогодні спали дуже небагато, то на циці повисіла. От прокинулася зараз, спала години 3, посмоктала 5 хв, лежить на руках. Можливо, перед самим засинанням ще візьме, але це буде неактивне ссаня і триватиме пару хвилин.
Пісяє добре, какає рази 3 на день сама.
Я хвилююся, що через таке ссаня молока стане зовсім мало :((( Розкажіть щось :)))
--
Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення
у меня так оба ребенка быстро наедались. Вес прибавляли по разному. Сосали оочень активно. Молоко тоже лилось. Не его кол-ве быстрое сосание не отразилось.
Для вашего успокоения взвесьте до и после кормления и поймете объем кот реб съедает за эти 5 мин + покормите разок из бутылочки тоже будет понятно. (но сосать грудь тяжелее).
По тсаршему вижу только что он "не едок", не любит есть - пока и все
я со старшей точно так же переживала) Миря, ситуацию списали просто с нас... когда взвесили Киру в 1 мес - набрала 1,5 кг, и дальше в таком же темпе. Маричка же более ленивая))) может и 20 минут сосать, потом отдохнуть немного - и снова за сисю)))
если молоко калорийное и течет быстро, вполне вероятно, что доченька ваша быстро наедаются + меньше энергии тратит на сосание = смотрите по прибавке к весу
кста, читала про контрольные взвешивания: в разные кормления ребенок может высосать абсолютно разное кол-во молока (как и мы - то плотно поели, то перекусили). поэтому они не показательны. просто по прибавке в весе посмотрите.
теж таке читала про різні годування - різна кількість молока і у мене немає немвлячих вагів, щоб аж з такою точністю вимірювати :) Завтра буде 2 тижні масі, зважимсь, глянемо, скільки набрала. Мене і не дуже турбує, що вона не доїдає - адже вона добровільно перестає їсти. Мене турбує, чи груди мої не вирішать, що молока нам треба значно менше :))
--
Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення
ну не знаю.... у меня были моменты, но уже в возрасте постарше, когда деть, который уже ел много всякой еды, во время болезни переходил на грудь, и ниче, молоко прибывало, хоть грудь и привыкла вырабатывать меньше....