Лично мне Очень нравится Червячок Игнатий :-). такие милые, добрые сказки!
--
\"Каждый из нас создает свой чемодан, в который кладет все, что у него есть. И если вещь уже тебе не нужна - отпусти ее, тогда в твоем чемодане появится место для новой, любимой вещи! \" Даша, 8 лет.
у меня есть, и мне совсем не нравится - непонятно, на кого она рассчитана... может.в подростковом возрасте малой и будет интересно ее прочитать, но сейчас - нет.
--
\"Каждый из нас создает свой чемодан, в который кладет все, что у него есть. И если вещь уже тебе не нужна - отпусти ее, тогда в твоем чемодане появится место для новой, любимой вещи! \" Даша, 8 лет.
думаю-думаю, що написати, щоб не просто "підпишуся" :) заїхавши в Галамагу за замовленням, як завжди не змогла не купити щось додому :) "Таємниця козацького скарбу". Поки їхала в маршрутці додому, почала читати: пригоди двох друзів хлопчаків під час літніх канікул, в маленькому містечку на Полтавщині. Один хлопчик мозковитий Знайко, інший спортсмен; зовсім різні, але гарні друзяки. В містечку є "банда" хлопчаків, які намагаютсья заправляти всім; страус Футбол, який слухається тільки дівчинку Галку, ображаєтсья на "ціп-ціп" і любить гратися м ячем; дім із привидами і... вже моя зупинка :О))) Будемо читати далі.
Що мені подобається у цій серії - літери великі і тексту на сторінці не багато, сину легко читати самому, не лякається великої кількості літер :)))
--
Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення