СДВГ: куди звертатись, де шукати фахівців

• Mavka lisovaMavka lisova
    Ще рік тому сину ставили СДВГ, тоді не повірила. А зараз все більше бачу, що проблеми існують і списувати все на неправильне виховання не можна. 
    Були у невролога в Добробуті, вона порадила записатись на прийом до Романчука. Романчук все не їде, а у сина все більше проблем. Через його імпульсивність та складнощі з концентрацією уваги з'являються проблеми у садочку (постійні скарги виховательок, інші дітки не хочуть з ним гратись та товаришувати, почала з'являтись агресія, попросили більше не приводити на танці). До того ж, якщо говорити науковою мовою, всі наша сім'я невротизується. Чоловік зривається на сина, я на чоловіка і також на сина...

Вичитала, що у Києві з цією проблемою радять звертатись до Кузнєцова. Може у когось є його контакти? Як можна потрапити до нього на прийом? Чи краще чекати Романчука?

Може хтось знає, чи є у Києві групи підтримки для батьків? Терапевтичні групи для таких дітей? (Читала  про львівське "Джерело" - вразило сильно).

Може хтось щось розкаже про Матусевіча  Віктора Олександровича, чи варто звертатись до нього?

Дякую
  • SitoniaSitonia
    Скажите, а невролог с Добробута КРОМЕ Романчука еще ЧТО-ТО порекомендовала?
  • Mavka lisovaMavka lisova
    Звичайно ))) Весь останній рік ми пили купу різних ноотропів. Ефект був тільки від пантакальцину і то поки син його приймав. Зараз пройшов місяць після прийому і дах зносить усім (мені вже також щось треба пити)
    Крім того, з прочитаного по темі я зрозуміла, що СДВГ це таки парафія психіатрів, а не неврологів.
  • ninka_kievninka_kiev
    могу посоветовать Людмилу Брониславовну Литвин. хотя мы не долго у нее. но она мне нравится... подходом. и у нее хорошие отзывы. 
  • SitoniaSitonia
    Ну
    Звичайно ))) Весь останній рік ми пили купу різних ноотропів. Ефект був тільки від пантакальцину і то поки син його приймав. Зараз пройшов місяць після прийому і дах зносить усім (мені вже також щось треба пити)
    Крім того, з прочитаного по темі я зрозуміла, що СДВГ це таки парафія психіатрів, а не неврологів.

Ну как Вам сказать, я думаю, что может и парафия психиатров СДВГ, но ПРИЧИНЫ СДВГ должен определять невролог и другие узкие специалисты. Психика вторична, всегда есть причиина, которая вызывает ее нарушение. Это должен Вам сказать любой грамотный психиатр, а наши не разбираясь могут назначить препараты, ну вот как например в вашем случае психиатр,может назанчить Стратерру и какой-то нейролептик.
    И еще такой вопрос, Вас больше волнуют поведенческо-эмоциональное состояние ребенка или что-то еще? Вы пишите о том, что плохо концентрируется, это выражается только на танцах в садике или на других занятиях таких как рисовании, лепка, просто дома, когда
    читаете книги и т.д. Ну в общем он и дома я так поняла себя ведет не так как
    Вы хотите, что именно Вас не устраивает в поведении малого дома?

• apkot@ukr.net[email protected]
    Привіт! У нас ті ж проблеми. Нам 5 років. В сім,ї теж дуже схожа ситуація. Навіть з чоловіком розлучилася. Людина ніяк не хотіла зрозуміти, що дитина НЕ МОЖЕ, а не НЕ ХОЧЕ поводитися інакше. 
    Давайте об,єднуватися, познайомимо наших діток, аби вони не почували себе самотніми та "іншими". Для зустрічей навіть пропоную власну квартиру. У нас величезна вільна вітальня, шведська стінка. Я, наприклад, сама вчу свою англійській мові. Із зодоволенням попрацюю із двома. Тобто умови є, аби бажання.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ