Лікар-ревматолог для дитини і для мами

• DutanDutan
    Доброго дня! Чи може хтось порадити лікаря-ревматолога в Києві? У дитини на майже кожну хворобу дуже болять суглоби, інколи не може ходити. Ревмапроби погані. У мене взагалі останнім часом весь час болять ноги, важко пересуватися. Це у нас "гуляє" стрептокок. Маю результати його і моїх аналізів, куди тепер звернутися? Не уявляю, як це лікувати і з чого почати...
  • DrakoshaDrakosha
    мы по такому же вопросу консультируемся у своего участкового педиатра, она у нас ооочень толковая и опытная. Что значит "плохие" ревмопробы? с-реактивный белок есть? какой показатель стрептолизина-о? моему ребенку при болях в суставах хорошо помогает курс Траумеля-с, но нам его врач назначала, вы просто так не пейте.

--
    Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)
  • DutanDutan
    дякую У мене оцей антистрептозолин-о 200 проти норми до 180, ревматоїдний фактор 8 проти "до 5", а с-реактивний білок не бачу. У дитини завищений глобулін, антистрептозолін-0, ревматоїдний фактор в нормі.
    Пощастило вам з педіатром)
    Я записалася в Клініку сучасної ревматології, подивлюся, що скажуть вони.Але все-таки хотілося б одночасно усій сім'ї лікуватися...
  • DrakoshaDrakosha
    ну, у моей дочки антистрептолизинО, обычно, в районе 600 ... после лечения, в лучшем случае, на 240 спускается ...

--
    Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ