Сказали, що тепер можна всиновлювати із дитбудинків не лише за місцем проживання, а будь-де. За місцем проживання можна чекати дуууууже довго. Попросили мене дізнатися хоч щось. Чесно кажучи, я сама не розумію, що спитати хочу :/ Тут на Уауа, Лікарі багато волонтерів, які допомогають дитбудинкам, можливо є якіс ьпрограми допомоги консультаційної? Вибачте, я не знайома з процедурою всиновлення, тому можу здаватися наївною/дурною. Обидві сім"ї мають ВЕЛИЧЕЗНЕ БАЖАННЯ і причини. Одні, точно знаю, вже документи всі подали. Яким чином можна стати претендентом на дитинку в якомусь дитбудинку?
--
Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення
Чому це "тепер"? Це завжди можна було. По всій Україні. От тільки не напряму до дитбудинку звертатися треба, а у службу у справах дітей відповідної області. Також дивіться на sirotstvy.net, там і база дітей, і консультації є.
Мы с женой - кандидаты в усыновители . Подбираем детей . Столкнулись с противодействием со стороны Служб по делам детей и руководства детских учреждений. Предлагаем обмениваться опытом. [email protected]