порадьте футбол для хлопчика 7 років

• ОлександраОлександра
    син захопився футболом, а куди віддати в нашому районі, поняття не маю.

живемо в районі метро Чернігівська.

Порадьте хороші секції! возити на Нивки в Динамо тричі на тиждень не виходить, тому туди навіть не пробуєм.

--
    with love Ярослав і мамця :)))
  • juli27juli27
    Посмотрите на сайте райгосадминистрации Там есть все телефоны спортшкол. На Дарнице есть точно. Я когда своему искала, встречала. Нам далеко. А те, что близко, берут только учеников своих школ :(
  • BetsiBetsi
    послушаю.

--
    Возможно, Бог хочет, чтобы мы встречали не тех людей до того, как встретим того единственного человека. Чтобы, когда это случится, мы были благодарны.
    Маркес.
  • irysyairysya
    ДЮСШ №15 Мы начали ходить, ул. Якубовского Теремки 2.
    Кто еще туда ходит, интересно отзывы..
  • LenaZLenaZ
    ДЮСШ №1 Мы тоже начали ходить, нужны отзывы. Сколько деток занимается и какой возраст в группе? Спасибо.
  • ЕжевикаЕжевика
    Знаю точно, что есть на ул. Бориспольская футбольный клуб
  • ОлександраОлександра
    кому цікаво, розкажу чим пошуки закінчились ми так і не знайшли в нашому районі. є ДЮСШ на шолом-алейхема, але там заняття відбуваються на троєщині. є на матеюка 4 якісь заняття, але там з 7 класу. є досить далеко від метро лівобережна якийсь клуб. коротше в районі метро дарниця-чернігівська - нічогісінько. в кінці-кінців пішли на індив заняття з тренером поки у академію освіти шо на території комфорт тауна (ленінградська площа). поки малий один. тренер його вчить основним прийомам. академія тільки відкрилась. сподіваюсь наберуться з часом дітки і сформується своя футбольна команда.

--
  • ЕжевикаЕжевика
    А с какого возраста туда принимают и какая оплата?
  • ОлександраОлександра
    здається там з 5 років приймають оплата 75 грн за індивідуальне заняття з дитиною

--
  • ОлександраОлександра
    здається там з 5 років приймають оплата 75 грн за індивідуальне заняття з дитиною

--
  • LenaZLenaZ
    помогите определится Я вот думаю, как эффективней обучаться футболу с командой или на индивидуальных занятиях. А то у нас много ребят в т.ч. взрослых. 9-10 лет, а нам 5,5. Помогите определится.
  • ОлександраОлександра
    ого, діти 5 і 10 років в одній команді? я теж не знаю що краще для початківця. але обирати не доводиться бо поки академія освіти для нас оптимальний варіант в територіальному плані. Ми вирішили рік походити на індивідуальні, хай вчитель його осн прийомам повчить, хай дитина фізично загартується. а потім якщо через рік бажання грати у футбол не зникне, то будемо шукати шось командне або може до тих пір і в академії команда з"явиться

--
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ