Посмотрите на сайте райгосадминистрации Там есть все телефоны спортшкол. На Дарнице есть точно. Я когда своему искала, встречала. Нам далеко. А те, что близко, берут только учеников своих школ :(
Возможно, Бог хочет, чтобы мы встречали не тех людей до того, как встретим того единственного человека. Чтобы, когда это случится, мы были благодарны. Маркес.
кому цікаво, розкажу чим пошуки закінчились ми так і не знайшли в нашому районі. є ДЮСШ на шолом-алейхема, але там заняття відбуваються на троєщині. є на матеюка 4 якісь заняття, але там з 7 класу. є досить далеко від метро лівобережна якийсь клуб. коротше в районі метро дарниця-чернігівська - нічогісінько. в кінці-кінців пішли на індив заняття з тренером поки у академію освіти шо на території комфорт тауна (ленінградська площа). поки малий один. тренер його вчить основним прийомам. академія тільки відкрилась. сподіваюсь наберуться з часом дітки і сформується своя футбольна команда.
помогите определится Я вот думаю, как эффективней обучаться футболу с командой или на индивидуальных занятиях. А то у нас много ребят в т.ч. взрослых. 9-10 лет, а нам 5,5. Помогите определится.
ого, діти 5 і 10 років в одній команді? я теж не знаю що краще для початківця. але обирати не доводиться бо поки академія освіти для нас оптимальний варіант в територіальному плані. Ми вирішили рік походити на індивідуальні, хай вчитель його осн прийомам повчить, хай дитина фізично загартується. а потім якщо через рік бажання грати у футбол не зникне, то будемо шукати шось командне або може до тих пір і в академії команда з"явиться