Швидше за все прийдеться віддати дитину в садочок. В вересні їй буде 1,8. Чула не раз, що є садочки для дітей від року, може хтось підкаже де вони територіально? Як взагалі відбувається запис у садочок? І чи запишуть на початку серпня? І ще, якщо дитина-алергік і не їсть певні продукти, мені простіше дома її годувати чи таки принести якусь довідку з переліком заборонених продуктів?
А как вы будете кормить ребенка дома? Разве что завтраком, а потом ребенку придется есть то, что дают+ отдельное меню в госсаду не будут составлять для вас Благотв. взнос разный . Мы платили 1000 грн на Троещине. Сейчас 2 подруги устраивают дочерей на Соломенке-по 2000 грн. взноса В месяц обычно 200-400 грн в среднем
Если хотите отдать ребенка в сентябре, то вам уже надо бежать договариваться о месте и готовить медкарту
Привіт, я тобі ще тут розкажу :-) Таких садків дуже мало.Один є прямо коло нас, але там тільки одна маленька група таких дітей маленьких, наші знайомі туди пізніше йщли, але з дуууже попереднім записом. ПЕреважно в садках за місця треба воювати задовго наперед.
Краще подивитись менш населені райони. Якось коли навіть на Виноградарі уже давно все було зайняте, я бачила на стовпі оголошення, що є вільні місця десь на Автозаводській. В тому проміжку вулиць якось тихше з дітьми, і вам зручно, якби раптом щось знайшлось.
З харчуванням буде специфічно.Готувати швидше за все будуть як для всіх (навіть в гастросадку тільки безмолочне готували спеціально, решта мами просили виховательку просто не давати конкретній дитині, але вихователька іноді забувала :-( Треба це питання дуже зразу гостро ставити, не дозволяти пригощати чимось інших дітей. У нас Барні носили тільки так...
А що у вас зі щепленнями? Все ок? Бо це питання номер один для всіх.
Краще не дзвонити в садок, чи є місця,а зразу підходити і дуже завідуючу переконувати, як вам треба потрапити.Іноді це допомагає.А по телефону переважно місць немає ніде.
Узнала о садике, где работают по методике Ушинского. Это наше родное, наша народная педагогика, наша православная культура. Игра, творчество, натуральные материалы, деревянные игрушки. И я спокойна, что моядевочка будет воспитана в традициях нашей родной украинской и православнойкультуры. Если интересно, садик находится на Краковской 15/17, но только полдня.Но есть и садик на полный день, нона правом берегу, на Льва Толстого 39/41. Воспитатели профи.тел. 296-15-09, 066-703-70-60 -центр семьи Лествица