На якому велосипеді Ваша дитина легко навчилася самостійно кататися?

• виравира
    Хочу купити легкий, без ручки велосипед - конкретно, щоб дитина 2 років сама легко каталася. Буду вдячна за підказки
  • виравира
    от якраз чула, що на лексусі дитина сама не могла їздити а на якомусь простішому зразу сіла і поїхала. Тоді не звернула увагу про який велосипед ішлося, але хотілося б такий знайти - саме для активного катання
  • karribakarriba
    ми дуже багато передивилися і вирішили GIANT Animator нашому хлопчику 2,4 зараз.
    Ось на вихідних, коли міряли в магазині то на більшому було важкувато, а на меньшому, то малий прямо в магазині сам поїхав! :))
    (є 16 дюймів від 3-х років вважається і 12 дюймів на 1-3 рочки), то на 16-тому трохи ніжки ще до низу педалей не діставали, а ось 12 дюймів ну просто чудово, на ньому і зупинилися! Дуже сподобалися колесики, що до заднього колеса прикріплені по боках для рівноваги - реально міцні (з китайськими аналогами не порівняти) і малий реально сам на нього вилазив і велик навіть не хитався! Правда ціна досить велика, але реально якісний велосипедик! ми дивилися у магазині GIANT на О.Теліги, але можна його і в і-неті знайти!
    Головне, як на мій погляд, їхати з дитиною і міряти конкретні велосипедики! бо розмір це одне а як дитині висота і форма рами, сідло як підійде - дуже індивідуально!
  • Ishka_24Ishka_24
    а сколько стоит велосипед? а то на сайте нет цен

--
  • виравира
    дякую за докладну відповідь )) Велосипеди цієї фірми справді суперські. У старшого такий - аж 24 колеса. Манюні хотіли щось дешевше...
  • IreneIrene
    мы покупали его зимой за 1235 http://www.veloonline.com/view.shtml?id=5838
    только зеленого цвета
  • karribakarriba
    в магазині, той що на 12 дюймів 1290 грн, але в і-неті минулорічної колекції можна на 100-150 грн дешевше знайти
  • karribakarriba
    та ми теж так думали, але потім стомились шукати! :) На здоров'я!! :)
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ