проект Прогноз Вступу - может, пригодится нашим абитуриентам?

• polenkapolenka
    http://abit.org.ua/
    Про проект

Прогноз вступу – соціальний проект, створений студентами радіофізичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка Сергієм Вайсером та Олександром Сабовим.

Мета сайту – допомогти абітурієнту зробити вибір майбутньої професії та оцінити шанси вступити до обраного ВНЗ.
    Як ми оцінюємо шанси?

Аналізуючи заяви подані до ВНЗ України ми можемо дізнатися кількість заяв, що подав кожен абітурієнт до різних ВНЗ та зробити припущення що до його остаточного вибору. Це дозволяє з деякою похибкою оцінити прохідні бали на спеціальності.
    Як ми допомагаємо зробити вибір майбутньої професії?

Разом з прогнозом абітурієнт отримує інформацію про те ким працює більшість випускників даної спеціальності та їхню середню заробітну плату. Також важливим показником є актуальність даної професії на ринку праці. Уся ця інформація дозволяє побудувати рейтинг спеціальностей, що відповідає запитам ринку праці України.

--
    "Мои крылья не оставили следа в небе, но я не печалюсь - я-то знаю, что летал".
    Рабиндранат Тагор
  • hamsterhamster
    Думаю, такой проект очень бы помог Особенно по части оценки шансов и дальнейшего трудоустройства. Часто абитуриент (и родители, если не работают в выбранной ребенком сфере) не знают, где и кем работаю люди той или иной специальности. Помню прошлогоднее обсуждение, где и кем работают выпускники ф-тов международной экономики: оказалось, что название красивее, чем реальные перспективы.
  • hamsterhamster
    Прога работает:) Просто и интересно! Дам адресочек своим одиннадцатиклассникам:)
  • polenkapolenka
    я рада :-)

--
    "Мои крылья не оставили следа в небе, но я не печалюсь - я-то знаю, что летал".
    Рабиндранат Тагор
  • Ali18Ali18
    Спасибо! Интересный проект. Надо будет опробовать.

--
    Ничто так не мешает роману, как чувство юмора у женщины или отсутствие его у мужчины. О.Уайльд
  • Маруся11Маруся11
    отличная штука! спасибо огромное! ()
  • gris2002gris2002
    не работает :(
  • chydik.ru_80@mail.ru[email protected]
    Прога работает:) Просто и интересно! Дам адресочек своим одиннадцатиклассникам:)
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ