Порекомендуйте чудового стоматолога у Львові для дитини.

• alena.strannikova@mail.ru[email protected]
    Усім привіт! Порекомендуйте чудового стоматолога у Львові для дитини. Хочемо порадитись, щодо вирівнювання зубів.
  • drazhena_57@mail.ru[email protected]
    Ми, та багато хто з нашої родини, відвідуємо стоматологію на вулиці Шота Руставелі. Нічого поганого про них сказати не можу. Нещодавно були там з синочком, консультувались шодо порушення прикусу у дитини. Нам запропонували лікування безапаратним методом, були дуже ввічливі. Враження залишились самі позитивні , та й малому там сподобалось. Він взагалі видав, що ця тьотя- найкращий дитячий стоматолог у Львові
  • А ми лікували в звичайній міській лікарні
  • ilya.petrash44@gmail.com[email protected]
    Да во Львове вроде в городской стоматологии нормально лечят http://www.goodstom.ru/ ну покрайней мере мне все понравилось)
  • kopo@i.ua[email protected]
    Нам сподобалося дуже в "Стоматології Олексюка" в Тернополі. Там є прекрасний лікар Ярина Вікторівна, до якої ми потрапили абсолютно випадково, коли були в гостях у родичів, і у дитини розболівся зубчик. Хотілося б щоб всі дитячі стоматологи володіли таким професіоналізмом як у неї і зарядом позитивної енергії, який вона передає діткам. Я дуже переживала, думала що у моєї донечки буде істерика, коли її посадять в стоматологічне крісло, але Ярина Вікторівна граючи, захопила мою дитину, що та навіть не помітила як з зубом все вже було добре. Чудовий фахівець, всім хто з Тернополя рекомендую.
  • Войти или Зарегистрироваться чтобы задать вопрос
    популярное
    СЕЙЧАС ОБСУЖДАЮТ