Привіт, Дівчата!!! Шаленно за всіма скучила. Раніше читала нашу темку на старому форумі, але зараз там нічого вже не знаходжу. Тут ви теж щось не дуже говіркі, тож вирішила розпитати: як ви та малята? Хто вже в садочку, а хто лише збирається? Чи працюєте ви, чи зараз вдома? Коли чесно, то не дуже сподіваюся на швидку відповідь, але... так хочеться помилятися. ;)
Зорянка дуже виросла, вже десь метр, - треба б переміряти, але боюся. ))) Думаю, що ми серед вас найвищі. (
Мала дуже любить малювати і робити лістівки (якщо пам*ятаєте, я раніше фанатіла від скрапбукінгу, то зараз в нас скрапить переважно доця). Може пізніше покажу її роботи.
З жовтня минулого року доня ходить до садочка. Ходить - це дуже гучно сказано, бо 2-3 дні і знову хвороба... Так набридли її болячки!! Страшно, що відразу ж підстрибує температура за 39 градусів і тримається 3 дні. Через кожні 3 год. приймали жарознижуюче, аби хочу трохи збити, але кілька разів бідну дитину довелося загортувати в мокру простиню. (Я раніше не могла уявити, що буду кутати доню в змочену в крижаній воді простиню, але коли температура сягала 40 градусів, то вже готова була на все, аби її швидше збити). Хай краще не згодиться, але запам*ятайте, що 1 хв. такого обгортування може знизити температуру на 1 градус (це в нас так), а там вже можна чекати, що подіє жарознижуюче. Головне для мене було не допустити судом...
5 тижнів ми не відвідувати садочка, а це знову збираємося. Особливого бажання в дитини не бачу, але сподіваюся, що може з*явиться інтерес, коли почне ходити.
Мені дуже сумно, що немає архіву старого форуму і всі мої повідомлення позникали. Сподівалася перечитати про наші "вагітні" очікування і про перші місяці малюків, а тут нічого немає... Чи це я не так шукаю?
adminforum, дякую за відповідь!! Порадували, що не все втрачено. :) Шукати свої повідомлення пробувала через "Поиск сообщений" та "Архив". Може щось не так роблю?
Привет! Рада, что тут, наконец, создали темку нашу, но что-то никого нет. Я сама каждый день собираюсь написать, но времени не нахожу совершенно. Не знаю, как справляются наши многодетные мамочки, я с двумя не успеваю ничего. Правда, надо сказать, что успеваю все-равно больше, чем когда родился первый ребенок ))). Ну, расскажу о нас. Димуля пошел в садик, за полторы недели мы успели уже заболеть, поуправиться и снова выйти. Проблема только со сном, хочет домой спать с мамой, а если обещаю забрать сразу после сна, то уже никто никуда не идет. Гуляю под садиком до тех пор, пока не заберут последнего ребенка, только тогда и мой соглашается пойти домой )). Кушает в садике, я так понимаю, лучше чем дома. Вообще в еде мы очень переборчивы. Наша еда- суп, борщ, каши и картошка. Большая проблема была накормить летом овощами и фруктами. Многое так и не попробовал. Из того, что попробовал, тоже особо ничего не понравилось. Не знаю, как это все может не нравится, но вот мой ребенок такой. Болтаем без умолку, иногда напрягает даже )). Наконец летом полюбил книги, выучил наизусть Мойдодыра, частично Айболита, Винни Пуха и Муху Цокотуху, а так же весь сборник Барто. И это все за 2 недели прослушивания перед сном. Так что память у нас хорошая. Теперь он разговаривает цитатами из книг )). По-прежнему обожает пазлы, этого добра у нас больше, чем всего остального, но я такое одобряю )) Присутствует немного ревность к младшей сестричке, постоянно борется за внимание мамы, чем просто разбивает мне сердце. Девочки, как вы умудряем есть разорваться на всех, чтоб никто не чувствовал себя брошенным??? Надеюсь, кто-то еще отзовется и мы снова начнем общаться.
лялька Леся, я дуже-дуже тобі рада!!! твоє повідомленні - це найкраща новина цього дня! :) Сподіваюся, що потихеньку усі підтягнуться. Форум наче вже працює справно, тож наче вже є де спілкуватися. ))
Зорянка зараз хворіє і ми з нею разом. ( Вона в садку побула 3 дні і на вихідних засопливила та затемпературила (добре, що цього разу до 40 не дійшло). Наче все пішла на одужання, то ми вийшли на вулицю і вже повернулися з температурою 38 з копійками... Як так можна примудритися не знаю (( Другий вірус виявився більш агресивним, підкосив усіх, то оце наче потроху почали видряпуватися...
Всем приветик, давно не заходила, а сегодня вспомнила про форум, захожу а тут... есть общение, очень этому рада)).
немножко о нас: в садик ходим давно. но часто болеет(. для профилактики даю афлубин, Соня тоже болтушка да еще и выдумщица, что то как придумает))). любит собирать пазлы, уже играет в ролевые игры, (с куклами и зверюшками).
Alena30, привіт! Дуже рада дізнатися твої останні новини!!! От ти підгадала, щоб у новий рік увійти із малятком. ;) Легких пологів тобі, а хлопчику - достатньо маминого молочка!! :)
Я зараз без роботи, тож займаюся фрілансом (проте це не постійний заробіток, що дає привід для хандри). Зоряну забрали із садочка, бо постійно хворіла з температурою близько 40, котру важко було збивати... Результат уже відчули - протрималася здоровою 1,5 міс., а потім була легка застуда з температурою 37 і соплями... Ми почали робити домашній йогурт, тому я вірю, що і він теж допоміг напрацюванню імунітету. :) Із позитиву - це доньчина творчість. :) От вчора намалювала Чєбурашку і крокодила Гєну, а на днях малювала Алісу, Чєширського кота і Зайця із годинником. Не перестає мене дивувати своєю фантазією! :) А ви там як живете?
Зовсім немає часу, щоб писати - метушуся, як білка. То школа, садочок (д-д-дуже рідко на пів дня), магазин, базар, КУХНЯ, прибирання, гуртки старших, ........................ Про роботу лише мрію. Розважаюсь прокатом карнавальних костюмів. Зараз спробую доставити наші фотографії. Ми зараз хворіємо - ангіна - температура до 40, але сподіваюсь, що антибіотики швидко подіють і все минеться. Сподіваюсь на днях написати більше.