добрый день. подскажите плюсы школы в кияночке. стоимость 1600. что дает,? логти искусала.. сил уже выбирать нет .на весах - обычная гос. спец. школа. (англ). спасибо.
Моя подруга викладала в приватній школі. Після її розповідей - віддала сина в державну спеціалізовану і не шкодую!!! Там (в приватній школі) все навчання побудоване на грошах. Заплатиш - буде оцінка (не знання!). А потім, після тої школи всім розповідали на всіх форумах, що без грошей нікуди не вступиш. Вони думали, така ситема, а насправід діти мали гарні табелі і зовсім не мали знань!
да вот Кияночка вроде сильной в математике считается... у них неплохая там нагрузка.. но помимо основных предметов.. куча всякой ерунды типа музычни заняття, информатика (зачем-то в первом классе) .. хореография (никакая совершенно) .. но они делают акцент на то, что с детьми делают и домашку и розважают их... а спецшкола до трех(. и 34 чела в группе.. по поводу денег- вот даже и не знаю... (я про доп.деньги)
У нас в класах максиму 30 дітей. Після уроків - продовженка до 18 і навіть до 19. На продовженці вони гуляють, роблять уроки. Щоправда, вчитель коло кожного не сидить. Але якщо незрозуміло, то можна підійти і запитати. І часто перевіряють чи правильно все зроблено. Дехто з батьків платив вчительці і вона з дітьми робила всі-всі дом. завдання. А потім вони йшли на продовженку чи додому. Також в школах є гуртки: малювання, танці тощо - треба дізнаватися в конкретній школі.
Що в державній школі добре - так це купа державних перевірок і контроль від санстанції, райвоно.... Звісно, можна відкупитися. Але в приватних шкіль більше грошей на відкуп.